Turbo low carb dieet

Het Turbo low carb dieet is een dieet waarbij u makkelijk 3 kilo in een week tijd kunt afvallen. Het zogenaamde blits-dieet zou erg makkelijk te volgen zijn en dat allemaal zonder vieze mengseltjes of shakes.

Hoe werkt het Turbo low carb dieet?

De bedoeling is dat u minder koolhydraten eet waardoor uw lichaam zich beter voelt en uw hongergevoel minder wordt. Hiernaast dient u verantwoordelijker om te gaan met de keuzen van vetten en eiwitten. Kies voor de juiste koolhydraten, bijvoorkeur rauw. Er wordt aanbevolen om vooral biologische producten te nemen zoals vis en scharrelvlees.
Ook bij dit dieet is het weer de bedoeling dat u drie Fases doorloopt. De eerste fase heet hier Fast-track. U valt snel veel af doordat je voeding bestaat uit 20% koolhydraten, 50% eiwitten en 30% goede vetten. In de tweede fase, Keep on tracking, worden de percentages iets aangepast waardoor u nog wel afvalt maar iets minder snel. In de laatste fase gaat het vooral weer om het op gewicht blijven.

Wilt u dit dieet gaan volgen heeft u echt een lijst nodig waarop alle producten staan die u mag eten en de bijbehorende calorieën, vetten en proteïnen. Aan de hand van die lijst wordt namelijk precies berekend hoeveel u per dag mag eten. Deze lijst kunt u vinden op internet maar ook in boeken die u in de boekwinkel kunt kopen.

Tags: , ,